Infoba app

INFOBA i App Store

Læs anmeldelser, sammenlign kundevurderinger, se skærmbilleder, og læs mere om INFOBA. Download INFOBA til din iPhone, iPad eller iPod touch.

Få nem adgang til INFOBA

Få nem adgang til INFOBA – INFOBA

Glemmer du altid dine koder? Og savner du en app, så du ikke skal logge in hver gang? Få hjælp til en hurtig og smart login metode.

Digitale løsninger til daginstitutioner | INFOBA | Koden til …

Digitale løsninger til daginstitutioner | INFOBA | Koden til nærvær

Vi hjælper jer med at lede, udvikle og planlægge pædagogik gennem digitale løsninger. Og vi er med jer fra A til Å – så alle brugere kommer godt i gang.

For at få adgang til INFOBA skal du oprette en brugerkonto …

For at få adgang til INFOBA skal du oprette en brugerkonto. Når du opretter dig, bliver der samtidig sendt en anmodning til dit barns dagtilbud.

Et kig ind i INFOBA support

Et kig ind i INFOBA support – INFOBA

Har du spørgsmål til brugen af INFOBAs produkter? Vores support sider hver dag klar til at hjælpe dig med små og store spørgsmål.

Kontakt – INFOBA

Kontakt information · INFOBA ApS. Vandtårnsvej 102, 1.sal. DK-2860 Søborg · Kontakt Salg: 29 89 00 60 · Kontakt Support: 78 76 66 79 · salg@infoba.dk · CVR: 31334489 …

Få styr på skærmvanerne – INFOBA

Slet apps, som du bruger for meget tid på. Fjern notifikationer fra dine og dine børns mange spændende platforme. De røde notifikationer driller vores …

Har du lyst til at rive dine børn væk fra skærmen, når de endnu engang har tændt for WOW eller Netflix? Få tricks til gode skærmvaner.

by INFOBA ApS – AppAdvice

INFOBA by INFOBA ApS

12. feb. 2019 — Denne app er ikke til forældre. Den er kun til personalet i dagtilbud i forbindelse med pædagogisk kontinuitet og upload af filer til INFOBA …

Denne app er ikke til forældre

Anmeldelser af INFOBA Aps – Trustpilot

Er du enig i den 4-stjernede bedømmelse af INFOBA Aps? Læs, hvad 12 personer har skrevet, og del din egen oplevelse.

Tilføj INFOBA til din smartphones startskærm

20. aug. 2020 — Du har nu INFOBA liggende på din smartphones startkærm, og kan tilgå den ligeså let som alle andre apps. God fornøjelse!

Keywords: infoba app